Filmer och ljudklipp


Jag fick äran att delta på ett poddavsnitt i serien Värdefull frukost som arrangeras av ES Recruitment& Coaching.
Vi pratar om mtivation kopplat till förändringar som man står inför på jobbet eller privat. Hur motiverad är du? Vad kan du göra för att bli mer motiverad? Hur kan en ledare motivera sitt team? Eller hur kan du som medarbetare motivera dig själv eller ditt team i syfte att få en bra fungerande arbetsmiljö? Enjoy! 

I två avsnitt intervjuar Liria  Carolina om konflikter på jobbet; vad som kan skapa konflikter och hur man kan jobba med dem för att skapa en bra arbetsmiljö. Avsnitten är publicerade av Av egen kraft - mediakanaler för kraftfullt folk. Länk finns i bilden här bredvid.

Här är en kort film där jag berättar varför jag har skrivit den fristående uppföljaren "Motivera ännu mera - men hur gör jag som medarbetare och kollega?"

Här kommer vi att publicera korta filmer där vi samtalar om olika delar i det motiverande samtalet kopplat till chef och ledare i deras vardag.  Vår första film handlar om förhållningssättet i motiverande samtal.

Vår andra film handlar om det som chefer många gånger kallar"svåra samtal". Vi resonerar utifrån ämnet baserat på förhållningssättet i MI. 

I den tredje filmen får du tips på hur du kan inleda ett motiverande samtal med hjälp av verktygen meny-agenda.

Hantera motstånd i medarbetarsamtal med hjälp av samtalsmetoden MI. Här ger vi tre tips på hur du kan hantera motstånd.